понеділок, 10 лютого 2014 р.

Герої Олімпійських баталій




   7 лютого  2014  року в Росії в місті Сочі стартували 22-гі Зимові Олімпійські ігри. Олімпійська дорога покликала мужніх, чесних, наполегливих, сильних, спритних, витривалих.
     Саме історії та сучасності Олімпійських ігор було присвячене виїзне засідання спортивно-інтелектуального клубу “Фортуна”, яке відбулося на базі спеціалізованої школи № 2.
    Під час олімпійського уроку, що відбувся у 8-му класі, де  більшість учнів  є членами клубу, підлітки познайомилися з історією виникнення спортивного свята починаючи від Стародавньої Греції і до перших Олімпійських ігор сучасності.
    Завідуюча відділом обслуговування Алла Новікова представила членам клубу медіапрезентацію  “Історія та сучасність Олімпійських ігор”. А ще  познайомила  із найсильнішими майстрами зимових видів спорту на Олімпіаді  -2014, яку вперше в історії приймає Росія. Олімпійську збірну України на Іграх в Сочі представляють 39 спортсменів. Найбільші надії та сподівання на отримання медалей  українці покладають на біатлоністок жіночої збірної України. Дуже приємно, що серед спортсменів  української збірної - представниці та вихованки з Сумської області. Це Віта та Валентина Семеренко, а також Юлія Джима. Саме про цих талановитих дівчат і розповіла присутнім Алла Анатоліївна.
  Цікаву розповідь доповнили кадри  з відео про участь української жіночої збірної з біатлону на чемпіонаті  світу 2013 року, де золоту медаль отримала капітан команди Олена Підгрушна, а наша Віта Семеренко стала бронзовою призеркою цих змагань.     
   Яскравим доповненням засідання була вікторина-пенальті “Олімпійці серед нас”, де кожен з присутніх зміг показати свої знання зі спорту. Особливу активність проявили і стали переможцями Дмитро Галушко, Едуард Лучанінов та Едуард Дьомін. Всі вони отримала солодкі призи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...