четвер, 6 червня 2013 р.

Музично-поетична акварель «Глибшає часу криниця»




      Поезія – це голос душі людської. Немає в житті нічого, що вона обминула своєю увагою. Адже поезія здатна хвилювати, знаходити відгук у душах інших.
     10 червня виповнюється 83 роки з дня народження Леоніда Сергійовича Татаренка, поета-пісняра, нашого земляка.
     6 червня бібліотекарями відділу обслуговування Наталією Понома- ренко та Вірою Буян була проведена музично-поетична акварель «Глиб- шає часу криниця» для учнів 7-8 класів СШ- №2. Ведучі заходу ознайомили гостей з біографією та творчістю Леоніда Татаренка.
     69 років прожив Леонід Сергійович без оглядки, завжди дивився лише  вперед, а попереду була робота над віршами, над піснями. Про це свідчать 22 поетичні збірки, які побачили світ.
   Поет оспівував красу Тростянецького краю, неозорі поля, унікальні лісові масиви – Нескучне , Веселе, Макове, лебедині озера, води тихоплинної  Боромлі, цілющі джерела та соковиті луки. Без Леоніда Сергійовича не проходив жоден з Всеукраїнських сільських фестивалів мистецтв Боромля. Щоразу він приїздив із Києва з новими віршами, був членом журі конкурсу.
  Під час заходу учні прослухали поезію Леоніда Татаренка та пісні на його вірші.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...