пʼятницю, 14 червня 2013 р.

Літня компанія відпочинку «Бібліотека – острів фантазії і творчості»



 Настала чудова пора під назвою канікули. Літо – час канікул, звичайно – найулюбленіша пора року дітей. Адже, що може бути краще за тепле сонечко, лагідну річку, запашну травичку, голосне щебетання пташок. Це час для активного відпочинку, насиченого яскравими подіями, сюрпризами, цікавими зустрічами, спілкуванням з однолітками. Веселиться дітвора, але не забуває і про книжку. А в цьому їм допомагає бібліотека.

        14 червня до читальної зали центральної бібліотеки завітали учні 7-8 класів СШ №4. Бібліотекарі Наталія Кулібаба та Олена Іванцова провели для них цікаву розважальну програму під назвою «Бібліотека – острів фантазії і творчості». Діти переглянули відеоролик про канікули, пограли в ерудит-гру «Найрозумніший». Найактивніші діти, які зайняли 1 та 2 місця, отримали в подарунок цікаві дитячі енциклопедії, за 3 місце - солодкий приз. Після чого всі разом весело приймали участь у конкурсах, за які також отримали солодкі подарунки надані шоколадною фабрикою та благодійним фондом «Тростянеч- чина рідний край»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...