середу, 5 червня 2013 р.

Екологічна стежина «Зігріймо землю красою й любов’ю, для нащадків її збережемо»




    Земля… Яка вона? Земля народжує джерельця і стрімкі потоки, трави і дерева. Вона тримає на собі океани, ганяє хмари. Приймає всі дощі, сніги, тумани. Вона розкривається жерлами вулканів, запускає птахів у небо, радіє кожній пташці і тварині.
    Земля то замирає, то відроджується знову, даруючи своїм жителям дивну красу Природи.
     5 червня відзначається Всесвітній день навколишнього середовища .
     З цієї нагоди в районній бібліотеці бібліотекарі Віра Буян та Наталія Кулібаба провели екологічну годину «Зігріймо землю красою й любов’ю, для нащадків її збережемо» для учнів 7-8 класів СШ №2.
     Вони наголосили, що природа, її краса і велич залишаються головним скарбом, нашою святинею, яка не підвладна часу та моді.  В умовах хворої природи не може бути здорових людей. Яке майбутнє чекає на нове покоління, залежить від нас, теперішніх.
    Захід закінчився цікавою еко-грою  «Якщо поглянути навколо». Школярі брали активну участь у вікторині, за що отримали солодощі, надані шоколадною фабрикою Україна та благодійним фондом «Тростянеччина – рідний край».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...