середу, 15 лютого 2012 р.

День Святого Валентина

                                                                              Лютий ще. Холодна днина
                                                                              У снігу стоїть сосна.
                                                                              Нині свято Валентина
                                                                              І у серденьку весна...

            А що ж це за свято — свято всіх закоханих?

 Це дуже ніжне та добре свято, в день який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття — про любов.

Про це світле почуття йшлося на святі любові “Вічна , як небо, музика любові: бо вічне — кохання”, який провели в комп'ютерній залі для учнів  8-А класу СШ № 1 бібліотекарі відділу обслуговування районної бібліотеки. Ведучі заходу бібліотекарі Новікова А., Пономаренко Н. та учні цього ж класу Калюжна Настя та Іванцов Вадим привітали присутніх зі святом . Молодь дізналася про історію Дня Святого Валентина, про традиції його святкування. Учні слухали лірику і просто  хороші слова. Особливості заходу надав виступ вихованки  Палацу дітей та юнацтва гімнастки Світлани Феденко. А потім розпочалася конкурсно-розважальна програма , де майже всі присутні взяли в ній участь та отримали солодкі подарунки,які надала благодійна організація “Тростянеччина — рідний край”. Супроводжувала захід чарівна, ніжна музика та відеокліпи про кохання.

            На абонементі користувачі бібліотеки могли ознайомитися з літературою, представленою на книжковій виставці “Любов — це душі найвищий злет”. Мабуть немає жодного письменника, поета , який би не оспівував це прекрасне почуття. Адже вони теж люди, хоча відомі та знамениті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...