пʼятницю, 17 листопада 2023 р.

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

    В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців учасники літературної студії « Творчий клондайк» працювали над створенням альманаху: писали вірші та оповідання, малювали малюнки. Результатом роботи стала збірка творів під назвою «Первоцвіти Тростянеччини». Сьогодні кожен учасник студії отримав свій примірник альманаху. Діти довго вдивлялися в сторінки збірки, в яку вони вклали свою душу, свої почуття, пережиті емоції. На жаль, більшість творів на воєнну тематику, пережиті жахи окупації. Ці щемні рядки, пронизані дитячим болем, любов’ю до Батьківщини🇺🇦 Попереду в цих дітей буде багато звершень, але ця збірочка залишиться в їх пам’яті, як одне з перших їх досягнень. Проєкт реалізується за підтримки державної установи "Український інститут книги" за кошти державного бюджету України.







2 коментарі:

Анонім сказав...

Захоплююсь талановитими дітьми Тростянеччини, які пишуть вірші , які цікавляться поезією та бажають спробувати свої сили на літературній ниві. Сподіваюсь, що на цих досягненнях вони не зупиняться та підкорять своєю творчістю ще більше шанувальників не тільки нашої громади, а й України!

Володимир сказав...

Щасливі очі юних аматорів вартують прикладених зусиль! Дякуємо Український інститут книги за можливість втілення в життя дитячих мрій!

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...