понеділок, 31 липня 2023 р.

В Тростянецькій бібліотеці пройшов тренінг на тему “Як розпочати власну справу?”

Як розпочати власну справу?”: “Центр підтримки бізнесу. Тростянець” за підтримки програми міжнародної співпраці “EU4Business” провів тренінг-навчання для підприємців-початківців та осіб, які хочуть розпочати власну справу

👩💻👨💻У тренінгу взяло участь 25 осіб: діючих та майбутніх підприємців.

🔻Вступне слово мали Юрій Бова, міський голова Тростянецької громади та Іван Панат, представник “Фонду розвитку підприємництва”, які побажали учасникам тренінгу плідного та успішного навчання важливій справі; аби воно спонукало наважитися розпочати чи продовжувати власну справу у підприємництві для особистого та загального блага.

👨💼Тренером заходу був Дмитро Лукін, консультант із місцевого економічного розвитку, кандидат економічних наук, доцент.

Під час заходу учасники дізналися від Д.Лукіна про те, як створити власну справу, яка приноситиме задоволення та прибуток, а також говорили про те, як саме обрати сферу підприємницької діяльності з великим потенціалом до подальшого розвитку та масштабування.

📊Д.Лукін також ознайомив присутніх на тренінгу з цілями та задачами бізнес-планування, зосередивши увагу на формуванні ідей розвитку діючого бізнесу та презентації власних ідей; з особливостями опису підприємства у бізнес-плані, особливо що стосується написання розділів “Дослідження та аналіз ринку”, “Маркетинг” тощо. Окрему увагу тренер приділив питанню фінансового планування та технології створення презентації проєкту.

💬Завершення тренінгу перейшло у жваве обговорення найактуальніших питань щодо юридичних, фінансових, організаційних питань започаткування та розвитку малого і середнього підприємництва.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...