четвер, 20 липня 2023 р.

"Підвищення обізнаності дітей, дорослих та підлітків з теми гендерної різності та гендерно зумовленого насилля"

В Тростянецькій публічній бібліотеці пройшов тренінг "Підвищення обізнаності дітей, дорослих та підлітків з теми гендерної різності та гендерно зумовленого насилля"

🤗Батьки та діти-учасники проєкту "Освіта в умовах надзвичайних ситуацій" взяли участь у тренінгу на тему гендерної рівності та спробували розібратися що це таке.

️Дослідили проблеми гендернозумовлених викликів у суспільстві, поговорили про булінг та методи вирішення конфліктів.

Учасники тренінгу представили своє бачення не тільки актуальних проблем, але й занурились у минуле та уявили майбутнє. Не обійшлося без дискусії, що ще раз демонструє те, що обговорені проблеми були гостроважливими для кожного.

🙌Дякуємо тренерці Ірині Пархоменко за суперважливу інформацію в наш час, поетапну і доступну кожному подачу матеріалу та налагодження якісної комунікації серед учасників тренінгу.

📌Проєкт "Освіта в умовах надзвичайних ситуацій та ініціатива з захисту для найбільш уразливих верств населення в Україні" реалізується за підтримки Фонду AVSI та його місцевим партнером ГО «Еммаус».





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...