четвер, 22 грудня 2022 р.

"Різдвяна пісня"

🎄З дитинства новорічні свята дарують нам відчуття дива, гарний настрій і хороший емоційний заряд на весь майбутній рік. Ось і сьогодні в молодіжному просторі Тростянецької бібліотеки учні 6-Б класу Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 2 разом з класним керівником Олена Овєчкіна  переглянули нову екранізацію всесвітньо відомої історії по 📗книжці Чарльза Дікенса "Різдвяна пісня ". Чудова різдвяна стрічка, неочікувані сюжети та захоплива кінцівка!

🧠А новорічний квіз за допомогою сучасних технологій на платформі Kahoot! познайомив з традиціями святкування новорічних свят в різних країнах. Найрозумніші та найкмітливіші отримали свої 🎁подарунки та продовжили спілкування в бібліотечному кафе за чашкою вітамінного соку та смаколиками.

📌В рамках проєкту "Центри неформальної освіти у Сумській області" за підтримки ГО "Простір рівних можливостей" та фінансової  Програми USAID "Зміцнення громадської довіри".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...