суботу, 8 жовтня 2022 р.

«Реанімація душі» з Юлією Лазаренко!

Сьогодні відбулися чергові індивідуальні консультації в рамках проєкту «Реанімація душі» на базі Тростянецької публічної бібліотеки. У кожного клієнта своя історія, свій біль. На психологічних сесіях ми поступово, маленькими кроками рухаємося до відновлення, вчимося справлятися зі стресом та долати власні страхи.

Якщо у вас є потреба, то ви можете записатися на консультацію за телефоном +380 66 676 04 08 або написати мені в особисті повідомлення. Всі консультації проводяться БЕЗКОШТОВНО!

Проєкт реалізовується за підтримки Програми ЄС🇪🇺 «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Метою Програми є сприяння соціальній згуртованості🇺🇦 та особистій безпеці шляхом підтримки зорієнтованого на потреби людей ефективного місцевого врядування у соціальній та адміністративній сферах, а також у сфері охорони здоров’я.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...