суботу, 29 жовтня 2022 р.

Майстер-клас з вишивання еко-торбинок «Все буде Україна💙💛»

Вишивка хрестиком – найдавніший вид вишивки, популярний у всьому світі. Вишивка в Україні – один з найбільш улюблених і поширених різновидів народної творчості. В Україні вишивати вміли у всіх регіонах. Кожна область, інколи навіть село володіли своїми унікальними техніками вишивання. 👩🦰👩Дівчаток із наймолодшого віку привчали до вишивання. У деяких областях це ремесло любили навіть чоловіки.

Бажаючі опанувати цю техніку спробували власноруч свої перші хрестики, а може й навпаки вдосконалили свої вміння, завітавши на майстер-клас з вишивання еко-торбинок «Все буде Україна💙💛» під керівництвом бібліотекаря з інформаційних технологій Альони Корнієнко. Дізналися, як правильно закріпити нитку і виконати вишивку хрестом, познайомилися з різноманітними декоративними швами та способами їх застосування та почали створювати свій унікальний шопер в патріотичних кольорах.

Натхнення на плідну працю і хороший настрій супроводжували кожного, хто завітав в Тростянецьку публічну бібліотеку.

В рамках проєкту «Центри неформальної освіти у Сумській області» за підтримки ГО «Простір рівних можливостей» та фінансової  Програми USAID «Зміцнення громадської довіри».




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...