суботу, 15 травня 2021 р.

Святкуємо День Європи!

Тростянецька публічна бібліотека традиційно долучилася до святкування Дня Європи, який цього року припав на 15 травня. Протягом цього дня пройшов цикл заходів європейської тематики.

Зранку в міському парку була розгорнута бібліотечна локація, на якій  відкрилась інформаційно-просвітницька виставка, що розкривала найцікавіші історичні, культурні, пам’ятні та найвизначніші місця країн Європи.

Дітям тут запропонували перевірити свої знання про країни Європейського континенту взявши участь у євровікторині.

З бібліотечної локації стартував бібліоквест за участі Дитяча Дорадча Рада  та учнів ЗЗСО 5 Тростянецької міської ради .

Учасники квесту з великим захопленням проходили зупинки, кожна з якої асоціювалася з певною європейською країною: Греція, Польща, Італія, Франція та фінальна - наша рідна УКРАЇНА.

Діти з цікавістю виконували завдання: удосконалюючи свої знання  з географії та історії Європейського континенту, вивчали мови, відповідали на питання, уявляли себе дизайнерами та навіть потрапили на італійську кухню.

Мета заходу – донести до сучасної молоді національні надбання різних країн європейської цивілізацїі.

Закінчилось святкування Дня Європи в бібліотеці слайд-круїзом, під час якого діти здійснили віртуальну екскурсію по Європі - відвідали Данію, Італію, Францію та ознайомились з культурою, звичаями та традиціями цих країн.

Цей день став чудовою нагодою для тростянчан підкреслити свою європейську індивідуальність.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...