суботу, 20 травня 2017 р.

На поетичній хвилі Тростянеччини


      У літературній кав’ярні районної бібліотеки на чергове засідання  поетичного клубу «Ліра» зібралися  місцеві митці слова,  пошановувачі поезії.
   Розпочався вечір вшануванням памяті земляка, друга, талановитого письменника, журналіста і краєзнавця Олега Шелеста, який пішов з життя 4 травня. Та життя продовжується…
    Літератори поділилися своїми улюбленими віршами, думками, емоціями, народженими і навіяними читанням поезій. Весняна, ніжна і лагідна, співуча і смілива, сильна і всеперемагаюча лірика лилася з вуст Марії Бородіної, Олени Штанько, Алли Захарченко, Олега Торяника, Галини Зікрань, Ольги Степанко, Світлани Тимченко, Ніни Шимацької.
     Поруч з поезією завжди крокує і музика, яка може змінити людей, зробити їх чутливішими до краси, до вміння насолоджуватися миттєвостями життя, може подарувати яскраві і неповторні моменти. Цьому  підтвердженням є гра на баяні і виконання пісень Леонідом Григорцем. А ще Леонід Андрійович виконав власні пісні на слова «лірівців» Марії Бородіної та Людмили Ісаєвоїю.
    Літературно-музичний вечір надав можливість всім насолодитися поетичним даром наших талановитих митців.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...