неділю, 7 травня 2017 р.

Краща книга квітня

  Підводячи підсумки міні-опитування “Краща книга квітня місяця” переможцем став твір Люко Дашвар “ Мати все”.
   Роман написаний трохи своєрідною мовою, але це лише спочатку. А потім, перегорнувши декілька сторінок, сюжет починає неймовірно затягувати.
   Це непроста романтична історія професорської доньки Лідочки Вербицької, у якої було все: турботлива мама, коханий чоловік, гарна квартира, вдосталь грошей – здавалося б ідеальне життя. Але ... Підступ і брехня – це те, на чому мати побудувала родинну ідилію. Але власного щастя Ліда зречеться сама. Мати все – і все втратити!
   Любов та ненависть, бідність та багатство, сповнені людяністю душі та закоренілою черствістю. Стосунки, що начебто, купляються за гроші і вчинки, які не оцінити жодними скарбами.
   Цією книжкою Люко Дашвар хотіла сказатиУ кожної людини в шафі є скелети. І наскільки нам було б легше, наскільки ми були б щасливіші, якби змогли відчинити ту шафу й знищити ці скелети. Та не кожна людина на це наважиться.
   Прочитавши книгу ви зможете відчути те, що відчуває небайдужа, наповнена змістом людська натура. Ви потрапите в складний вир людських стосунків та переживань, а потім ще довго будете подумки згадувати та переосмислювати сюжет цієї непростої драми.
   Тож приєднуйтеся, читайте, насолоджуйтеся.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...