четвер, 28 квітня 2016 р.

І знову зустріч…



   Цього разу до районної бібліотеки завітав талановитий земляк, уродженець Тростянця, поет і прозаїк, член Спілки літераторів «Славутич» м. Кременчук та Полтавської спілки літераторів  Віталій  Головченко.
  На «побачення» з автором шести  літературних збірок  прийшли старшокласники Смородинського НВК, місцеві поети і просто шанувальники українського слова.
   Письменник познайомив присутніх з деякими  творами зі своїх збірок. З поезії та авторських коментарів учасники зустрічі дізналися про життєвий шлях, погляди та переконання  автора. Із захопленням слухали присутні поезії в авторському виконанні, у яких майстер торкається багатьох тем – теми природи, кохання, історії, людського буття. Але провідною у його поетиці є тема рідного краю, рідної землі, якій присвячено чимало творів. Тому, затамувавши  подих, слухали присутні  поезії Віталія Головченка, присвячені рідному Тростянцю, які натхненно читали школярі.
    З хвилюванням і великою повагою говорив про Віталія Андрійовича  його друг Анатолій Заяц, який товаришує з ним з дитинства.
      Зустріч вийшла напрочуд цікавою, корисною і душевною. Тож і час спілкування збіг непомітно. Завершили зустріч щирі оплески, квіти, побажання натхнення та нових зустрічей із шанувальниками творчості письменника і, звичайно ж, світлини на згадку.




 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...