вівторок, 21 квітня 2015 р.

Юридичні консультації – громаді



      Серед основних завдань бібліотечної роботи на виконання Програми правової освіти населення - є популяризація юридичної літератури та надання допомоги користувачам в отриманні інформаційного орієнтиру в світі права і закону.
  21 квітня в читальній залі районної бібліотеки відбулася зустріч із правознавцями та спеціалістами. Чіткі, вичерпні відповіді на запитання присутніх давали: в.о. начальника  районного управління юстиції    Шлімаков О.М, головний спеціаліст сектору державного земельного кадастру відділу державного земельного агентства в Тростянецькому районі Монастирьова Д.С., завідувачка юридичного сектору УПФУ Тростянецького району Бабич Л.Ф. та  головний спеціаліст управлянні соціального захисту населення Тростянецької РДА Голопьорова М.В. Відвідувачів цікавили питання експертної оцінки землі, земельних паїв, переоформлення земельних ділянок,  нарахування пенсій за віком. Але найбільше  питань виникло до спеціаліста управління соціального захисту населення по отриманню, нарахуванню,  порядку оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги. Всі присутні  отримали вичерпні  відповіді на свої питання.
    Бібліотекарі в свою чергу підготували книжкову виставку – фактограф «Права і обов’язки громадян»,  де представили законодавчі документи, юридичну літературу та періодику.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...