вівторок, 31 грудня 2013 р.

Де святкувати Новий рік? Звичайно, у бібліотеці



  Бібліотека – найкраще місце святкування Нового року для людей з обмеженими можливостями. Адже багато самотніх приходить до бібліотеки за спілкуванням, бо потребують його. І дуже часто для них свято Нового року є подією невеселою. Спеціальна програма святкування Нового року у бібліотеці, яку підготували працівники районної бібліотеки  для цієї категорії користувачів стала справжнім подарунком.

     Тож на передодні Нового року, а саме 30 грудня бібліотекарі Наталія Кулібаба та Олена Іванцова влаштували для них справжнє свято.
     Найголовніше ж, що принесе Новий рік в бібліотеку, - атмосферу найтеплішого свята, сміх. На вулиці холод, а тут ялинка і живе людське спілкування. Отже, свято у бібліотеці цікаве тим, що люди з обмеженими можливостями змогли самі в ньому брати участь, а не тільки бути присутнім в якості глядачів, як на новорічній театральній виставі. Вони активно брали участь у інтелектуальних і рухливих іграх, вікторинах, конкурсах. Деякі із учасників мали змогу продемонструвати свої танцювальні та вокальні здібності.
        Наприкінці свята всіх присутніх запросили до святкового столу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...