вівторок, 19 березня 2013 р.

Разом проти туберкульозу



      24 березня — Всесвітній   день боротьби   із захворюванням на тубер- кульоз. Цей день був заснований для того, щоб закликати населення берегти власне здоров'я .
     Саме про туберкульоз йшла мова під час проведення  заходу “Лікар радить, обнадіює, застерігає”, який відбувся  19 березня в читальній залі районної бібліотеки  для учнів 8-А класу СШ № 2 та 11 класу СШ № 1.
   До школярів звернулася завідувачка відділом обслуговування Алла Новікова, яка наголосила, що туберкульоз залишається однією із серйозних медико-соціальних проблем. Це захворювання несе загрозу для всього людства.
      Щоб більше дізнатися про туберкульоз на захід була запрошена заступник головного лікаря з питань дитинства Олена Петрівна Міхно. Вона розповіла школярам про це захворювання, про те як відбувається зараження, які симптоми хвороби, про методи діагностики та заходи профілактики.
        Сьогодні -  це важке захворювання, яке вже не одне століття  випробовує людство на міцність, ставить питання так: або звична легковажність і зруйновані плани або здоров'я і повноцінне життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...