пʼятницю, 11 січня 2013 р.

Стежками царства живої природи





       День заповідників і національних парків відзначає весь світ 11 січня.
  Саме цього дня в читальній залі районної бібліотеки презентували пересувну фотовиставку «По місцях заповідної краси», організовану Гетьманським національним природним парком у партнерстві з райбібліотекою.
   До присутніх звернулася фахівець відділу екологічної освіти Євдокимова Наталія Миколаївна, яка розповіла про Гетьманський національний природний парк, про мету фотовиставки. А мета цієї виставки – допомогти широкому колу пізнати чарівний світ природи, привернути увагу дорослих і підлітків до тендітної краси парку, показати тісний зв язок людини і природи, зберегти свій духовний світ.

   Фотовиставка пропонує два стенди зі світлинами на теми: «Ворсклянські краєвиди» та «Природа рідного краю». Хочеться зазначити, що всі роботи зроблені на території обєктів природно-заповідного фонду. Ці фото – краса, яка нас оточує. Вона стимулює бажання жити в цьому чудовому світі.
   Ще один стенд – стенд малюнків «Природа у моєму житті».
   До презентації фотовиставки приєдналися і бібліотекарі. Вони оформили яскраво виражену книжкову виставку екологічної тематики «Людина – частина природи». Кожна книга цієї виставки пропонує помилуватися чарівною природою та дає відповіді як зберегти для майбутніх поколінь життєдайні озера і ліси, цілющі трави і квіти, унікальних представників тваринного світу.
   Запрошуємо всіх бажаючих завітати до районної бібліотеки і переглянути фотовиставку та книжкову виставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...