пʼятницю, 9 листопада 2012 р.

Бібліотекарі району — за ефективне партнерство зі ЗМІ



   9 листопада у районній  центральній бібліотеці для дорослих відбувся семінар бібліотечних працівників Тростянеччини під назвою: “Робота бібліотек із засобами масової інформації”.
  “Бібліотеки повинні висвітлювати свою діяльність та рекламувати  послуги на сторінках періодичних видань, на радіо та телебаченні і, цим самим, формувати позитивний імідж бібліотеки  і професії бібліотекаря  у громаді”, - наголосила, відкриваючи семінар, директор  районної централізованої бібліотечної системи Людмила Єфремова. 
    Методист Ольга Лук'янова відзначила,  що плідні творчі зв'язки бібліотеки  налагоджені з  місцевими газетами вже багато років. У газетах “Новини Тростянеччини” та “Круглий двір” постійно публікуються інформаційні матеріали про заходи, що відбуваються у бібліотеках, матеріали присвячені ювілейним датам письменників та поетів.
  У роботі семінару взяв участь виконуючий обов'язки  редактора газети “Круглий двір” Роман Мірошниченко, який виступив з інформацією про реалії і перспективи співпраці редакції газети і бібліотек району та надав консультації щодо  особливостей написання  матеріалів до ЗМІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...