четвер, 25 жовтня 2012 р.

Круглий стіл з інвалідами у бібліотеці


   Нещодавно  в інформаційному центрі районної бібліотеки відбувся “круглий стіл” на тему : Соціальному захисту інвалідів — увагу суспільства і держави. У засіданні взяли участь спеціалісти управління праці та соціального захисту у справах інвалідів  Лоза  О.О. і Дрига Т.М.; начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості  Шутова Н.В., юрист -консульт Немченко О.О.,  а  також голова громадської організації “Голос громади” Заяц А.М.
     Присутні, люди з обмеженими фізичними можливостями, отримали відповіді на питання, що їх цікавили, а це, передусім, питання доступності працевлаштування  та лікування інвалідів, забезпечення їх санаторно-курортним лікуванням, реєстрації в службі зайнятості у пошуках роботи, отримання гуманітарної допомоги  тощо.
    Заяц А.М. у своєму виступі звернув увагу на благодійні фонди, що діють у нашому місті, ознайомив з роботою Місцевого Центру права та інформації, де мешканці міста можуть регулярно отримувати безкоштовні консультації з правових, соціальних та інших питань.
   В теплій, задушевній атмосфері, за чашкою кави обговорювалися проблеми людей з обмеженими можливостями.
    Директор бібліотеки Єфремова Л.М. ще раз нагадала про те, що інваліди мають право безкоштовного користування Інтернет-залою районної бібліотеки та подякувала спонсорам, які надали допомогу у проведенні заходу -  ПП Бова, ПП Гуренко, ПП Чалий.
                       

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...