четвер, 14 червня 2012 р.

Зустріч з людьми з обмеженими фізичними можливостями у бібліотеці


     14 червня в рамках реалізації проекту програми “Бібліоміст” в районній центральній бібліотеці відбулася зустріч з людьми з обмеженими фізичними можливостям “В колі друзів”. Під час офіційної частини було обговорено план заходів на активізацію діяльності бібліотеки по роботі з інвалідами. В планах бібліотеки максимально залучити людей з фізичними обмеженнями до користування безкоштовним доступом до мережі Інтернет та до бібліотеки взагалі. І для цього є всі  можливості- просторе приміщення, пандус на центральному вході бібліотеки. Під час заходу  відбувся відео-міст з Сумською бібліотекою-філією № 17 , яка спеціалізується по обслуговуванню користувачів з обмеженими фізичними можливостями.
         Зустріч була продовжена в неформальній обстановці  за “круглим” столом, де присутні мали змогу ближче познайомитися один з одним  та з людиною творчого обдарування  інвалідом по зору Світланою Тимченко і її творчістю.
       Учасниками заходу стали вихованці ПД та Ю, які є неоціненними помічниками  у масовій роботі бібліотеки. Вони подарували всім присутнім змістовний концерт.
            Підсумком цієї зустрічі стала ідея створення на базі бібліотеки Центру для людей з обмеженими фізичними можливостями.
         Захід став можливим завдяки підтримці спонсорів — благодійна організація “Тростянеччина-рідний край”, ТОВ “Тростянецька цегла”, ПП Шило.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...