пʼятницю, 29 червня 2012 р.

Бібліотека і дозвілля дітей


    29 червня для бібліотечних працівників району  відбувся семінар «Бібліотека і дозвілля дітей». Про нові засоби залучення дітей до читання, формах і методах розповіла заступник директора Раїса Михайлюченко в консультації «Основні критерії роботи бібліотеки з користувачами дітьми». З методичними рекомендаціями  «На допомогу організації клубу за інтересами для дітей у бібліотеці» виступила методист Ольга Лук'янова.
            Про роботу лялькового театру «Світлячок», що діє при районній бібліотеці для дітей розповіла бібліотекар Ніна Бєльська.
            Власним досвідом по виявленню і розвитку творчих здібностей користувачів-дітей поділилися бібліотекарі Мащанської (С.Чередніченко С) та Зарічанської (Кожушко С) с/б-філій. В якості практичного підтвердження своєї роботи бібліотекарка Зарічанської бібліотеки Світлана Кожушко продемонструвала колегам майстер-клас по виготовленню різноманітних поробок з підручного матеріалу — глини, соломи , різнокольорових серветок, які вона робить разом з користувачами -дітьми.
            На завершення семінару увазі бібліотекарів була представлена презентація сучасних бібліотечних послуг, які надає районна бібліотека своїм користувачам завдяки комп'ютерному обладнанню.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...