суботу, 7 жовтня 2023 р.

🐶Хібукі-клас завершив свою роботу

🤝Протягом серпня-вересня в Тростянецькій публічній бібліотеці проходили групові психологічні заняття для дітей внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) та постраждалих внаслідок війни у форматі класів з хібукі-терапії.

️Психологиня за покликанням Julia Lazarenko потурбувалася про комфортну атмосферу під час зустрічей з дітками та зробила так, аби песик Хібукі став для них справжнім другом. 

"Незабаром всі юні учасники проєкту отримають своїх власних Хібукі!🐶Вони вже поспішають до своїх нових господарів! Адже доведено, що діти, які отримали Хібукі, менше переживають травматичні події та швидше здатні подолати вже існуючу травму. Як сказала Dafna Sharon Maksimov, засновниця методу хібукі-терапії: "Хібукі - уособлення миру і надійний бронежилет для дитячої душі"️" - говорить пані Юлія.

📌Проєкт "Підтримка Літньої школи демократичної освіти в рамках роботи Центру неформальної освіти "Тростянець"" в співпраці з ГО "Центр Європейської інтеграції Слобожанщини" за партнерства ГО «Клуб "ШАНС""», Тростянецькою публічною бібліотекою, в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

🙌За реалізації Центру неформальної освіти Тростянець





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...