четвер, 7 вересня 2023 р.

📚В Тростянецькій публічній бібліотеці пройшла Літня школа демократичної освіти

3️ дні, 15 учасників з числа громадських активістів, волонтерів та представників громадських організації Тростянецької громади, досвідчені тренери Юлія Городчаніна та Олександр Глазов з міста Полтави.

За організації ГО Центр Європейської інтеграції Слобожанщини  в рамках роботи Центр неформальної освіти Тростянець пройшла "️Літня школа демократичної освіти", яка включала в себе три багатоетапні навчальні модулі на тему муніципального демократичного розвитку:

🔹Як приймаються рішення на рівні місцевого самоврядування, громадські консультації

🔹   Проектне мислення та проектний менеджмент

🔹   Як працюють місцеві бюджети в Україні

👉Учасники ознайомилися зі стилями управління та взаємодії в команді, розібралися в бюджетних процесах в Україні, навчилися аналізувати місцеві бюджети. Тренери акцентували увагу на важливість партнерства у командних та міжкомандних відносинах, а слухачі отримали практичні навички з написання проектних заявок.

📌 Проєкт "Підтримка Літньої школи демократичної освіти в рамках роботи Центру неформальної освіти "Тростянець"" в співпраці з ГО "Центр Європейської інтеграції Слобожанщини" за партнерства ГО «Клуб "ШАНС""», Тростянецькою публічною бібліотекою, в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...