четвер, 8 червня 2023 р.

Початок літа ☀️☀️☀️– це захоплива пора для всіх дітей, адже розпочинаються канікули, а з ними – тепло, веселощі, відпочинок.

Сьогодні учні школи, з великим задоволенням, відвідали Тростянецьку публічну бібліотеку та отримали багато позитивних вражень.

Незабутню екскурсію для них провели бібліотекарі закладу. Діти з цікавістю прослухали історію про першу бібліотеку в Тростянці та її засновника Леопольда Кеніга, відвідали читальні зали для дітей та дорослих, кімнату мультимедійного простору, соціальне кафе. Мали змогу переглянути яскраві видання, познайомитися з літературними новинками. Цікаво минув час за іграми.

Тростянецька бібліотека - це сучасний інформаційно-культурний простір, осередок для розвитку, спілкування та приємного відпочинку!

Завдяки чудовому персоналу бібліотеки, наші діти відчули себе, як вдома.

А найголовніше - відчули себе вільними, відкритими та  веселими.

Працівники Центру неформальної освіти Тростянець провели для дітей майстер-клас з виготовлення браслета – оберега з ниток для наших воїнів ЗСУ💙💛, саме завдяки яким, ми маємо змогу отримувати  гарний настрій та неймовірні враження від відвідування таких заходів!!!🙌Що може бути кращим за оберіг, зроблений своїми руками для захисників України? Оберіг - це найкраща підтримка для наших воїнів-захисників. Це сильна мотивація школярів до милосердя та волонтерської діяльності, формування почуття патріотизму та любові до рідної Батьківщини. 

Відвідування Тростянецької публічної бібліотеки залишило приємні враження. Дякуємо за гостинність та сподіваємося на нову зустріч!

Працівникам Тростянецької публічної бібліотеки бажаємо, щоб у Вас кожного дня було людно!📖🙌📚

Далі наших учнів чекало змістовне дозвілля в чарівній атмосфері краси та майстерності.

Як приємно бути у гостях, а особливо, якщо господиня нам була  рада! З якою теплотою нас зустріла пані Леся Олійник, яка провела майстер-клас по виготовленню смачного😋 тортика-сердечка. Майстриня допомогла дітям зробити подарунок власноруч.

 Робота проходила в дружній атмосфері. Учні дізналися дуже багато нового та цікавого про кондитерську справу.

Всі учасники отримали масу позитивних емоцій😀 і пішли додому зі смаколиком, зробленим власноруч👐.

Дякуємо всім, хто допоміг зробити цей день для наших учнів незабутнім!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...