вівторок, 22 листопада 2022 р.

Композиції з природного матеріалу набувають все більшої популярності

Саме навколо цієї ідеї й об’єднались Гетьманський національний природний парк, КЗПО ТМР «Палац дітей та юнацтва», Нескучанське лісництво державного підприємства «Тростянецьке лісове господарство» та Тростянецька публічна бібліотека, створивши умови, в яких кожна дитина може застосовувати на практиці отримані знання. Ось тоді таке заняття є справжнім полем для творчості!

Вже стало доброю традицією у Тростянецькій публічній бібліотеці  проводити  Майстер-клас зі створення композицій з природного матеріалу вихованцями гуртка «Туристичні сплави та походи» (кер. Лариса Усенко). Діти збагатилися знаннями про те, як повинен дотримуватися баланс поєднання відтінків і комбінацій різних рослин та як правильно декорувати композиції гілочками, ягодами, шишками та сухоцвітами. Усі активно працювали, проявляючи свою творчість, поєднуючи гілочки ялівцю варієгата, китайського, скельного, козацького, ялини аянської, тису ягідного, магонії піддуболистої, самшиту вічнозеленого, верби мацудана, туї спіралевидної та західної, які виглядають стильно та зберігають гарний вигляд ще дуже довгий час. Тепер ці чудові композиції будуть прикрашати приміщення бібліотеки та радувати її відвідувачів!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...