вівторок, 7 червня 2022 р.

У Солдатському відновили бібліотеку яка постраждала від обстрілів росіян

📖Сьогодні друге життя отримала бібліотека села Солдатське! Цю нову бібліотеку з комп’ютерним класом відкрили всього за два місяці до повномасштабного вторгнення військ рф у нашу громаду – у День святого Миколая, 19 грудня, а вже у березні 2022 року її було майже повністю зруйновано внаслідок ворожих авіаударів. Вибуховою хвилею в бібліотеці повибивало вікна, двері, пошкодило дах.

📚Завдяки дієвій співпраці міської ради з іноземними партнерами, бібліотеку в Солдатському вдалося швидко відновити, не чекаючи допомоги від держави.

👉Ремонтні роботи виконано за кошти наших добрих друзів та благодійників - пра-пра-правнучки цукрозаводчика Леопольда Кеніга пані Сибіллє Штрак-Цимерман та її родини.

Слід також згадати, що книжковий фонд, комп’ютери й частково меблі вдалося зберегти завідувачці бібліотеки Валентині Ганцевій. Ця мужня жінка разом зі своїм чоловіком перенесла весь бібліотечний скарб до своєї домівки під ворожими обстрілами.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...