середу, 18 травня 2022 р.

У Тростянецькій публічній бібліотеці проходять тренінги психологічної підтримки мешканців громади

Війна, що випала на нашу долю – це важке випробування, яке породжує комплекс почуттів та емоцій. Місяць ворожої окупації не минув для тростянчан безслідно. Ми продовжуємо здригатися від найменшого шуму, спогади про жахіття  окупації викликають шок.  Щоб продовжувати  жити, мобілізуватись і діяти багатьом із нас потрібна психологічна допомога. З метою психологічної підтримки мешканців Тростянецької громади в Тростянецькій публічній бібліотеці фахівці ГО «Кризовий центр психологічного здоров’я  та порятунку» і  Корпус військових капеланів Християнської служби порятунку м. Суми  проводять щотижневі психологічні тренінги по усуненню психологічних травм.

Цього тижня учасниками занять стали освітяни громади та бібліотекарі. Психологи та військові капелани вислуховували історію кожного, радили вправи для стабілізації емоційного стану, давали духовні настанови. Основний меседж цих зустрічей – ми можемо брати свій емоційний стан під контроль і йти разом до перемоги.

Тож тримаймося, разом ми все здолаємо!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...