вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Онлайн-подорож прогресивними громадами України

Більше 60 представників культурної спільноти Сумщини відправилися в онлайн-подорож невеличкими, але такими прогресивними громадами України.

Разом з організаторами та учасниками проекту "Міжсекторний підхід: молодь та культура", запрошеними спікерами кожен, хто приєднався до конференції мав змогу побачити та відчути себе частинкою навчальної подорожі, яка відбулася минулого місяця.

Свою презентацію з власним баченням впровадження набутого досвіду представила і наша бібліотекарка з інформаційних технологій Альона Корнієнко. На основі Вінницького молодіжного центру "Квадрат" була проведена паралель, які здобутки вже маємо з розвитку молодіжної політики в нашій громаді та що саме планується найближчим часом.  Тож, як висновок, можна стверджувати, що якісна взаємодія молодь-влада-громада однозначно дозволить знайти інноваційні форми роботи та впровадити їх спільними зусиллями в життя.

Учасники конференції ще раз переконались, що залучення молоді до процесів формування напрямів розвитку громад, промоції їх культурного, туристичного та творчого потенціалів є ефективним інструментом розвитку територій.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...