пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Партнерство та співпраця – фактори успіху бібліотеки

Напередодні Міжнародного дня волонтерів у Тростянецькій бібліотеці  публічно звітувала ГО «Родинне коло Тростянеччини». Ініціювала захід голова організації Галина Іговська, яка й висвітлила її діяльність впродовж трьох років існування. Були запрошені представники влади, соціальні партнери, люди не байдужі до розвитку тростянецької громади.

Громадська організація «Родинне коло Тростянеччини» стала надійним партнером бібліотеки завдяки участі у проєктній діяльності. У співпраці  бібліотека отримала перемогу у двох раундах проєкту ПУЛЬС та успішно його реалізувала.

Коло партнерів Тростянецької бібліотеки досить широке і поповнюється щороку. Бібліотечний заклад є вигідним партнером для інших організацій,  центром культурного життя громади, спілкування та дозвілля. А якісне партнерство будується на зацікавленні кожної зі сторін у результаті спільної діяльності.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...