суботу, 26 вересня 2020 р.

Чи здатні ми захистити себе в інформаційному просторі

Чи здатні ми захистити себе, зрозуміти, коли нами маніпулюють або намагаються це зробити? Чи вміємо розрізняти пропаганду та звичайну інформацію? Чи розпізнаємо, де нам нав′язують фейк замість розповіді про реальні події? На що здатна мова ворожнечі?

Саме ці питання було обговорено на тренінгу  «Як критично сприймати інформацію та впізнавати медіаманіпуляції» в Тростянецькій публічній бібліотеці.

Тренінг провела сертифікований за темою медіаосвіти тренер, медіаексперт Інституту демократії імені Пилипа Орлика, заслужений журналіст України Алла ФЕДОРИНА.

 Всі бажаючі змогли поміркувати над матеріалами медіа, попрацювати над завданнями, подискутувати та поспілкуватися. А також з задоволенням посмакували гарячої запашної  кави зі смаколиками в затишному кафе нашої бібліотеки.

Захід  став можливим і виконаний за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...