пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

Молодіжні лідери з усіх регіонів України відвідали Тростянецьку ОТГ

Молодіжні лідери з усіх регіонів України завітали до Тростянця аби дізнатися про практичні кейси розвитку нашої громади.
Захід відбувався в рамках проєкту House of Europe, що реалізується Британською Радою в Україні.
Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.
У Тростянці активісти відвідали пам’ятки архітектури Круглий двір, палац Голіцина, побували в музеї шоколаду. Надихалися та вивчали практики від міського голови Юрія Бови, спілкувалися з організатором фестивалю «Схід Рок» Русланом Бовою та з ініціативною групою молоді міста Molodi.
Учасники були вражені від змін, які відбуваються в такій невеличкій громаді, та наскільки влада приділяє уваги організації дозвілля молоді, обмінялися контактами з місцевими активістами і домовилися про майбутню співпрацю.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...