вівторок, 29 січня 2019 р.

І героїзм, і трагедія під Крутами



Напередодні відзначення в Україні Дня пам'яті героїв Крут в публічній бібліотеці був проведений урок мужності «І героїзм, і трагедія під Крутами», присвячений далеким подіям на невеликій станції Крути 29 січня 1918 року. Учасниками заходу стали учні 7-А класу ЗЗСО №2. Бібліотекар наголосила на тому, що 29 січня 1918 року – це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу української нації. . На заході також проводилась паралель між подвигом героїв Крут та героями АТО.

Під час заходу присутні переглянули відеофільм «Легенда про студентське військо» та мультимедійну презентацію «Учасники бою під Крутами».
Можна багато говорити  про бій під Крутами , але важливіше зрозуміти, що юні студенти віддали своє життя за рідну землю. А чи зробила б так сьогоднішня молодь? Чи готова вона понести втрати за можливо краще життя в майбутньому? Над цими питаннями замислились і висловлювали свої роздуми учні 7-А класу.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...