пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

І знову КВН

    9 листопада в читальній залі районної бібліотеки знову лунав щирий та гучний сміх. Саме цього дня працівники відділення денного перебування Тростянецького районного територіального центру соціального обслуговування для своїх відвідувачів провели гру «КВН-2017». Позмагатися в конкурсах: «Розминка», «Конкурс капітанів», «Музична торбина» та «Інсценізація казки», вийшли команди: «Бабєс» та «Гламур».  Гарним гумором, чудовою акторською грою, запальними танцями та веселими сценками поважні кавеенщики тішили глядачів, викликаючи сміх та шалені овації.
    Членам журі, до складу якого входили: директор територіального центру Ольга Шахова та бібліотекар читальної зали Олена Іванцова, було непросто обрати найвеселіших і найкмітливіших, адже всі учасники виступили цікаво і заслуговували на відзнаку. Але, на жаль, в кожному змаганні є переможці і переможені. Отож, за результатами чотирьох конкурсів, перемогу отримала команда «Гламур». Та незалежно від того, хто переміг, всі учасники отримали невеличкі солодкі призи та масу позитивних вражень.    





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...