середу, 13 січня 2016 р.

Щедрівка й коляда в бібліотеку загляда



Ми колядуємо і щедруємо під вікном
Щастя, долі Вам бажаємо всі гуртом!



13 січня, напередодні Нового року за старим стилем, в теплій, затишній читальній залі районної бібліотеки дзвінкоголосо лунали щедрівки, колядки, засівалки. Це на свято бібліоколядок «Щедрівка й коляда в бібліотеку загляда» завітали учні 8-А класу спеціалізованої школи №2 разом з класним керівником Оксаною Вячеславівною Арнаутовою.
   Ведучі заходу бібліотекарі відділу обслуговування розповіли школярам про чудові зимові свята та звичаї в Україні, про святкування Різдва Христового, Василя Святого та Водохреща.
    Данило Ткаченко, Кирило Арнаутов, Владислав Самодай колядували та віншували, тобто вітали господарів бібліотеки зі святами, виголошуючи побажання здоров’я ,достатку, миру і добра. А чарівні «маланочки» Ксенія Власова та Ірина Єзловицька заспівали гарних щедрівок.
   Колядувальників і щедрувальників бібліотекарі пригостили солодощами.
   Директор районної бібліотеки Людмила Єфремова зазначила: «Святкові колядки, щедрівки, засівалки стали справжнім відображенням народних прадавніх традицій, а це так важливо для молодого покоління».






Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...