понеділок, 2 квітня 2012 р.

Проектна діяльність бібліотеки та отримання грантів


      Під такою назвою 30 березня  в районній центральній бібліотеці відбувся семінар  для бібліотечних працівників району. До участі в ньому була запрошена заступник начальника відділу економіки  районної державної адміністрації Лучанінова М.М.
           Відкрила семінар методист районної бібліотеки Лук'янова О.І., яка зазначила наскільки важлива сьогодні для бібліотек участь у різних професійних і грантових конкурсах. Адже, у першу чергу, це можливість одержання додаткових фінансових коштів, активізація творчої активності, підвищення професійного рівня бібліотекаря.
    Лучанінова М.М. розповіла про впровадження проектної технології, представивши доповідь “Написання проекту”, в якій зупинилася на методиці  розробки  проекту.
      Захід викликав  велику зацікавленість усіх учасників своєю актуальністю. Вони відмітили, що отримані знання будуть використовувати в своїй роботі.
     На завершення роботи семінару, бібліотекарі отримали домашнє завдання: “Написати бібліотечний проект направлений на покращення бібліотечного сервісу”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...