пʼятницю, 27 січня 2012 р.

День Соборності України


         День 22 січня  увійшов до національного календаря, як велике державне свято-День Соборності України. Саме напередодні цього дня відбулося свято Соборності “Без власної держави - немає нації української”, яке провели бібліотекарі КЗ“Тростянецька РЦБС” Іванцова О.та Кулініч Р.  для учнів 10-х класів СШ № 5.
        Вони разом перегорнули  сторінки історії нашого народу. Бібліотекарі розповіли школярам про 22 січня 1919 р., коли на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяло багато поколінь українських патріотів: на великолюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.
  У читальній залі районної центральної бібліотеки представлена читачам   книжкова виставка”День Соборності -свято споконвічних мрій українського народу”, на якій розміщені друковані видання даноі тематики.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...